lauantai 22. lokakuuta 2011

Tuote-esittely!

Käytiin tänään vaimon kanssa paikallisessa automarketissa. Jotkut tosin käyttävät siitä muitakin nimityksyä, mutta minä olen jotenkin tottunut tuohon automarketiin. Ja autollahan minä sinne aina menen, joten siksikin se nimi sopii.

Ostoslista oli minulla mukana. Yhdessä vaimon kanssa mietitty. Tällä kertaa olin myös uudelleenkirjoittanut listan siten, että ostettavat kulutus- ja muut hyödykkeet olivat listalla siinä järjestyksessä, missä ne on hyvä kerätä kaupassa ostoskärryyn. (Joo, ei mahdu perheen ostokset ostoskoriin näin lauantaina.)

Vessapaperia piti ostaa. Ja siellä tuli oikein mieluinen yllätys. Niin mieluinen ja tarpeellinen, etten ollut osannut edes odottaa mitään tällaista. Nimittäin paperiosastolla oli tuote-esittely. Serlan nainen oli siellä esittelemässä erilaisia vessa- ja talouspapereita. Kertoi siellä niiden eroja ja sen sellaisia.

Parasta koko tapahtumassa oli kuitenkin se, että niitä sai koekäyttää. Eihän se muuten mikään kunnon tuote-esittely olisi ollutkaan. Olivat saaneet tuoda sellaisen vihreän Bajamajan sinne kauppaan. Sinne minäkin eksyin kolmen erilaisen vessapaperin kanssa. Yksi niistä toki oli sama, jota perinteisesti olemme kotona käyttäneet. Otin sen vertailun vuoksi mukaan. Ja parhaaksi se osoittautuikin, tuttu paperi.

Ei ollut silti turha tuote-esittely. Ei tarvinnut ostaa kahdeksan rullan pakkausta vertailua varten. Riitti naisen antamat viisi palaa aivan hyvin. Tästä ideasta voisivat monet muutkin ottaa mallia. Moni asia jää testaamatta, kun ei viitsi vain testin vuoksi ostaa. Monia ideoita tulee itselläkin mieleen, mutta te voitte miettiä omanne. Niitä voitte lisätä tuohon kommenttilaatikkoon.

1 kommentti:

  1. Sinulla on näitä vessajuttuja ollut täällä (jonkin verran), mutta osaavat niitä muutkin:

    http://olotila.yle.fi/ihmiset/blogit/ajatusten-miljoonalaatikko/kauheita-2-kpl

    VastaaPoista