torstai 17. joulukuuta 2009

Kesärenkaat vaihtuivat talvirenkaisiin

Tuossa ennen näitä pakkasia se tuli sitten lopulta tehtyä. Vaimo oli asiasta motkottanut jo kauan, mutta minä en ollut pitänyt kiirettä sen kanssa. Tulipahan nyt tehtyä. Pääsee vaimokin taas rattiin, ei raukka uskaltanut enää ensimmäisten lumien jälkeen autolla ajella.

Kuten tuosta kuvasta näkee, olivat päässeet kesärenkaat vähän sileiksi. Vaimo epäili (kävi siinä välillä sitä touhua katsomassa) ettei tuollaisilla renkailla saisi ajaa kesälläkään. Minä siitä ensin vähän suutahdin, että mitä sinä näistä asioista tiedät, mutta jouduin sitten toteamaan, että vaimo oli oikeassa. Tässäkin asiassa. Anteeksipyytelyksihän se vähän meni, oli tämä rengasasia vaimoa jo hiertänyt jonkin aikaa. Kun ei uskaltanut sillä autolla ajaa, kun minä en saanut renkaita vaihdettua. Minusta siinä oli kuitenkin se hyvä puoli, että ehkä siinä muutama turhanpuoleinen ostosreissu jäi tekemättä.

Nyt on kuitenkin talvirenkaat alla. Ei tarvitse poliisisetääkään pelätä. Tai onhan niitä poliisitätejäkin nykyisin. Saavat tulla mittailemaan urasyvyyksiä aivan vapaasti. Aivan uudet nimittäin ovat nuo talvirenkaat. Merkinkin voisin mainita, mutta ehkä se olisi jo turhaa mainostamista. Suomalaiset kuitenkin ovat, ja niiden nimestä minulla tulee aina kännykät mieleen.

1 kommentti: