keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Hikihän siinä tuli

Alussa oli selostus, hikiset pelaajat ja kuuntelija. Kuuntelin radiosta jalkapallo-ottelua. Vaimo oli päättänyt katsoa tv:stä sisustusohjelmaa, joten tyydyin itse radioon. Pallomiehet juoksivat ympäri kenttää ja yrittivät saada maaleja aikaan. Samaan aikaa tv:ssä kaksi (2) amerikkalaista miestä järjesti väijytystä sisustusohjelmassaan. Juuri sillä hetkellä, kun vierasjoukkue radiossa sai maalin, tv:n miehet kantoivat vaaleanpunaista sohvaa kauppakeskukseen, jossa ohjelman kohteena ollut perhe oli ostoksilla. Vaimo huusi minua katsomaan nauraen. Radion volyymiä piti kasvattaa, samoin tv:n. Kilpailimme korviemme huomiosta ja loppujen lopuksi kumpikin pitelimme korviamme.

Alku oli johdantoa, kuten kirjoissakin usein on. Mutta tämä ei ole kirja vaan kertomus siitä, kuinka ostin tv:n ja luulin tulleeni huijatuksi.

On tavallista, että katsomme vaimoni kanssa eri ohjelmia kuunnellen puolella (1/2) korvalla radiota. Meillä on kuitenkin ollut vain yksi tv, joten riitaa tuli usein. Tässä jutussa teen selvyyttä teille siitä, miten ongelma ratkesi.

Palkankorotus töissä mahdollisti sen, että pääsin tv-kauppaan. Myyjä oli tavallisen oloinen mies. Vähän hiljainen myyjäksi, eikä niin päällekäyvä kuin monissa muissa tv-kaupoissa. Pidin myyjästä ja päätin heti ostaa tältä myyjältä. Menimme isojen tv:eiden osastolle ja vain yhdestä tv:stä tuli urheilua. Muissa oli joko auto-ohjelmia tai lastenohjelmia. Pidän urheilusta, joten ostin sen urheilu-tv:n. Uskotteko, että tv voi painaa jopa 10kg?

Myyjä auttoi kantamisessa, mutta silti tuli hiki. Kotona jouduin käyttämään hissiä. Laitoin tv:n päälle (kukkia). Televisio näytti uutisia, vaikka sen piti olla urheilu-tv. Soitin myyjälle, että laittoiko se sittenkin väärän tv:n pakettiin. Kaupassa urheilua, kotona uutisia. Se ei ollut hyvä diili.

Menin viime viikolla tv:n kanssa kauppaan reklamoimaan. Myyjä kiinnitti antennin ja virtajohdon pistokkeisiin. Tv:stäni tuli urheilua, eikä uutisia. Jotain magiikkaa tässä täytyi olla. Kaahasin kotiin tv:n kanssa. Nopeasti pistokkeet seinään ja tv päälle. Tulosruutu. Minua ei sittenkään huijattu. En olisi siitä myyjästä uskonutkaan.

Tarinan opetus: Olkaa varovaisia, kun olette asioilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti