keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Blogi avattu

Havaitsin, että blogaaminen on hieno keino parantaa maailmaa, joten ajattelin siirtää tänne tekstejäni vanhasta blogistani ja kirjoittaa myös uusia.

Tässä blogissa tulen paneutumaan paitsi raumalaisuuden tuomiin haasteisiin, myös vapaa-ajan vaikutukseen lähiöelämässä. Pyrin pitämään blogin siistinä ja helppolukuisena siten, että oikoluen kaikki tekstit MicroSoft Word -ohjelmalla ennen niiden julkaisemista.

Aivan ensimmäiseksi haluan kiittää kaikkia uusia lukijoitani siitä valtavasta tuesta, jota olen saanut kirjoittaessani tätä tekstiä. Kirjoittaminen on minulle paitsi työ, myös harrastus, jonka avulla puran eripuraani muiden ihmisten blogitekstien ja käyttääntymisen aiheuttaman turhautuneisuuden johdosta.

Heti aluksi haluan kertoa, että Tänään vietetään isäinpäivän aaton aaton aaton aaton aattoa. Näin siis suomessa. Odotan jännityksellä, tuleeko isäinpäivästäni yhtä riemuisa kuin edellisistä. Tuovatkohan lapset minulle lahjoja, ja jos niin millaisia? Pääsenköhän ajamaan partaani uudella LCD-näytöllisellä partakoneella vai joudunko turvautumaan Gilletten höylään jälleen kerran. Entäpä kumisaappaat. Odotan innolla toppavuorisia Jussi-kumisaappaita, jotka olisivat hyvät vuoden ainoalla pilkkiretkelläni Inarinjärvellä. Isyys ei ole tehtävä – se on matka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti