sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Perussuomalaisten vaalivoitto

Tänä syksynä oli kunnallisvaalit. Kunnallisvaalien suurin voittaja oli Perussuomalaiset. Perussuomalaisten puolue on tyyppiesimerkki siitä, miten yhden miehen työllä on kauaskantoiset seuraukset. Timo Soinin pitkäaikainen työ alkaa kantaa hedelmää ja hedelmistäänhän puu tunnetaan.

Julkisuudessa perussuomalaiset ovat vähätelleet Soinin merkitystä puolueelle. Kommentit ovat olleet sen suuntaisia, että tämä ei ole mikään yhden miehen liike ja kyllä muidenkin työllä on merkitystä. Tässä he ovat varmaan oikeassa, mutta kiistattomasti voin todeta, että suurin tekijä puolueessa on selkeästi Timo Soini. Maisterisjätkä on tehnyt hartiavoimin työtä, jotta Suomen kansalla riittäisi äänestettävää.

Soinin työ kantoi taannoisissa kunnallisvaaleissa tulosta. Esimerkiksi Raumalla perussuomalaisten äänimäärä lisääntyi yli tuhannella äänellä edellisistä kuntavaaleista. Näin siitä huolimatta, että Soini ei ollut Raumalla ehdokkaana. Mutta varmasti jokainen raumalainen perussuomalaisia äänestänyt äänesti sydämessään Timo Soinia.

On turhaa hurskastelua sanoa, että menestys ei ollut Soinin ansiota. Soini sen työn joka tapauksessa yksin teki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti