torstai 13. marraskuuta 2008

Köyhän kukkarolla

Ne ovat nuo lehdet sellaisia, että kertovat ikävistäkin asioista. Tässä yhteydessä tarkoitan lehdillä mm. Suomen Kuvalehden ja Helsingin Sanomien viimeisimpiä numeroita. Puhuvat köyhistä ja tuloeroista.

SK muistuttaa, että eräs valtapuolue ei ole enää köyhän asialla (niin kuin joskus ennen) vaan pikemminkin köyhän kukkarolla. Tiedä sitten, onko tuohon sanomaan luottamista, koska se kerrottiin lehden kolumnissa. HS taas tänään kirjoittaa, että tuloerot kasvavat maassamme nopeammin kuin missään muualla. Ja että etenkin lapsiperheitä kolhitaan tulonjakokamppailussa.

Miksi valtio saa kolhia lapsiperheitä tulonjakokamppailussa? Eikö se tarkoita samaa kuin lasten kolhiminen, koska lapsiperheitähän ei ole ilman lapsia. Ja lasten kolhiminen taas on rikos. Menepä vaikka kysymään asiaa sosiaaliviranomaisilta!

Tässä nyt ei sitten näin tällainen, joka on perheessä elänyt ja elää, tiedä että miten tuohon valtioon pitäisi suhtautua. Olihan ne nuo vaalitkin vähän aikaa sitten, mutta niissä ei oikein näistä asioista päätetty. Varsinkin kun tietää, että tuloerot kasvavat perheen sisälläkin. Tervetuloa, palkankorotus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti