perjantai 14. marraskuuta 2008

Täällä asuu palopäällikkö?

Eero oli tässä joskus aiemmin tänä vuonna käynyt "työmatkalla" pääkaupungissa eli Suomen Helsingissä. Siellä hän oli törmännyt tuollaiseen liikennemerkkiin, joka on tuossa kuvassa. Tai siis juurikin niin, että nimenomaan tuohon liikennemerkkiin, joka on kuvassa, koska Eero on tuon kuvan itse ottanut.

Hän minulta sitten kysymään, siitäkin on jo aikaa, että mikähän idea tuollaisessa merkissä ja varsinkin sen lisäkilvessä on. Me molemmat ymmärrämme, että kyseinen liikennemerkki kieltää pysäköinnin n metriä merkistä eteenpäin, tässä tapauksessa Eeron mukaan seuraavaan risteykseen. Mutta miksi lisäkilvellä pitää erikseen sallia paloautojen pysäköinti tässä paikassa? (Kuvan ulkopuolelta kerrottakoon, että ylempänä on pysähtymiskieltomerkki lisäkilpineen, joilla kielletään pysähtyminenkin klo 15-18 ko. tienpätkällä.)

Eeron mukaan tässä kohti kaupunkia ei näkynyt paloasemaa. Jos teillä, hyvät ystävät, on tietoa näistä liikenneasioista, niin kertokaa minulle. Vai onko tässä vain jonkun palopäällikön talo, ja kyseinen tyyppi haluaa ajella punaisella isolla autolla työmatkatkin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti